Spejlbassin - gør det selv - del 3

Her er rammen færdigtømret og lagt i hullet. Jeg har lavet et bagfald på 1-2 cm. til overløb. Der er savet tre riller i træet så vandet kan løbe over rammen og under fliserne. Jeg har også gravet et dræn ned under overløbet, således at der ikke bliver sumpet i det område hvor vandet løber fra.

Jeg har lagt et lag sand på 5 cm. i bunden af bassinet, således at bassinfolien ikke ødelægges af sten og andre skarpe genstande.

Der er også lagt sand udenfor rammerne, således at fliserne har et stabilt fundament at ligge på.



Herefter lægges folien i. Husk; hellere at købe for meget end for lidt, for man kan altid klippe bort - ikke lægge til :-)

Så kan vandet fyldes på, kanterne klippes til og fliserne lægges over for at skjule rammen. Og 1-2-3, så har man et færdigt spejlbassin. Det bliver helt sikkert flot når græsset er spiret og alt bliver grønt igen.



Se her hvordan bassinet er lavet:

Kommentarer

  1. Hej Ghita
    Tak fordi vi måtte se din smukke have igår. Besøget i din have, har været med til, at gøre kommende bassin overskueligt.
    De smukke grålige græsser vi så i din have, står på ønskelisten over "kommende planter".
    Har kigget lidt på din blog, hvor der er mange smukke fotos. Super med vejledning til bassinet. Kan ikke finde del 2, i din opsætning?
    Følger fremtidigt med på din blog. Skal iøvrigt ud og se på olivenkrukker i morgen��
    Fortsat god sommer.
    Mange hilsner
    Vibeke

    SvarSlet
  2. Man kan kun læse del 3 af 4 af havnebassin projektet og jeg ville virkelig gerne læse nr 1+2+4. Kan det lade sig gøre? Mvh Charlotte

    SvarSlet
  3. Vil meget gerne huske alle på præcist Hvormeget arbejde der er ved et sådanne bassinet, samt alle de myg det medfører 😩

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag